Nová etapa Yes Krabiček je tady!

Nová etapa Yes Krabiček je tady!

Yes Krabičky vstupují do nové éry! Připravili jsme pro vás mnoho novinek, které přinesou ještě lepší chuťový zážitek, větší flexibilitu a obecně zvýší přínos pro naše zákazníky! Nebudeme vás déle napínat a pojďme se podívat, co všechno se u nás od září mění!
Připravte se novou etapu Yes Krabiček: Od září chystáme velké změny!

Připravte se novou etapu Yes Krabiček: Od září chystáme velké změny!

Když jsme si přečetli souhrn všech změn, které pro vás chystáme, hned nám bylo jasné, že přichází nová etapa Yes Krabiček! Nečekejte drobné úpravy, které by prošly bez povšimnutí. Tyto změny jsou navrženy tak, aby vám doslova nedaly spát.
Copak jídlo, ale voda! Pozor na pitný režim v létě

Copak jídlo, ale voda! Pozor na pitný režim v létě

Léto přináší nejen radost z dlouhých slunečných dnů a možností trávení času venku, ale také nové výzvy pro naše tělo, které se musí vyrovnat s vyššími teplotami. Jednou z nejdůležitějších, přesto často přehlížených oblastí, je náš pitný režim. Voda totiž hraje klíčovou roli v udržování našeho zdraví, zvláště během horkých letních měsíců.
Udržte si figuru i na all-inclusive!

Udržte si figuru i na all-inclusive!

All-inclusive dovolené jsou synonymem pro pohodlí, relaxaci a často i neomezený přístup k jídlu a nápojům. Pro mnohé však může být výzvou udržet si zdravou váhu a stravovací návyky během takové dovolené. Přesto existují způsoby, jak si užít all-inclusive dovolenou a zároveň se starat o svou figuru a zdraví. Zde je několik tipů.
“Zlo” jménem sacharidy

“Zlo” jménem sacharidy

Sacharidy jsou jedním z hlavních zdrojů energie pro lidské tělo, ale v posledních letech se staly terčem kritiky a mnozí je označují jako „zlo“, které by mělo být vyřazeno z jídelníčku. Pojďme se podívat na to, proč mají sacharidy špatnou pověst, jaké jsou jejich skutečné účinky na tělo a jak správně zařadit sacharidy do vyvážené stravy.
Které potraviny vyřadit z jídelníčku?

Které potraviny vyřadit z jídelníčku?

V dnešní době, kdy se stále více zaměřujeme na zdravý životní styl a vyváženou stravu, je důležité vědět, která jídla mohou negativně ovlivnit naše zdraví. Vyřazení některých potravin z jídelníčku může přispět k lepšímu fyzickému i duševnímu zdraví, zvýšit energii a podpořit udržení zdravé hmotnosti. Na které jídla je potřeba dát si pozor?
Intuitivní stravování

Intuitivní stravování

Intuitivní stravování je přístup k jídlu, který se zaměřuje na naslouchání signálům vašeho těla a respektování jeho potřeb, namísto dodržování přísných dietních pravidel. Tento koncept se stal populárním jako alternativa k tradičním dietám, které často vedou k jojo efektu a frustraci. Intuitivní stravování se snaží obnovit přirozený vztah k jídlu, který byl narušen diety a společenskými normami. Jaké jsou primární výhody tohoto typu stravování?
Výhody krabičkové diety

Výhody krabičkové diety

Krabičková dieta se stává stále populárnějším způsobem stravování pro ty, kteří hledají efektivní způsob, jak zhubnout nebo udržet zdravý životní styl. Jaké jsou primární výhody krabičkové diety?
Jak trénovat, když nemáte moc volného času

Jak trénovat, když nemáte moc volného času

V dnešní hektické době, kdy se na nás ze všech stran valí povinnosti a úkoly, může být obtížné najít čas na pravidelné cvičení. Přesto je fyzická aktivita klíčová pro udržení zdraví a dobré kondice. Jak tedy efektivně trénovat, když máme jen minimum volného času?
Tříměsíční proměna pana Jirky Krůti s Yes Krabičkami

Tříměsíční proměna pana Jirky Krůti s Yes Krabičkami

O tom, že opravdu každý může dosáhnout své vysněné postavy, se přesvědčil další účastník naší tříměsíční proměny. Jirka Krůťa za pomoci naší krabičkové diety v kombinaci s tréninkem pod dohledem profesionálního trenéra Martina Hory dosáhl skvělých výsledků, které se odrazily nejen na jeho postavě, ale i na celkovém fyzickém a duševním zdraví. Proměna životního stylu a postavy pana Jirky Krůti během pouhých tří měsíců je důkazem, že odhodlání a disciplína doplněná správnou stravou a tréninkem jsou zaručenou cestu k úspěchu.
Benefity zdravé stravy pro fyzické a psychické zdraví

Benefity zdravé stravy pro fyzické a psychické zdraví

Je zcela přirozené, že nedostatek času může vést k tomu, že nevěnujeme dostatečnou pozorností tomu, co jíme, a nedodržujeme zásady vyváženého jídelníčku. Navzdory těmto výzvám je důležité si uvědomit, že i v dynamickém životním tempu lze najít balanc i zdravé možnosti stravování. Hledejte a v tomto článku se o nich dočtete.
TOP 5 cviků pro vyrýsované břicho na léto

TOP 5 cviků pro vyrýsované břicho na léto

Chystáte se v létě na pláž a chcete se ukázat s vyrýsovaným břichem? Nebo se zkrátka chcete cítit dobře a udělat něco navíc pro vlastním tělo? Inspirujte se našimi TOP 5 cviky na břicho, které zvládnete udělat, ať už jste začátečníci nebo zkušení fitnessáci. Potřebujete k tomu pouze podložku na cvičení a vlastní váhu. Připraveni na trénink?