Zdravá vs. dietní strava. Na co si dát pozor při hubnutí?

Zdravá vs. dietní strava. Na co si dát pozor při hubnutí?

Začínáte s hubnutím a nechcete držet přísnou dietu? Chcete jíst „prostě zdravě“ a nekontrolovat každé sousto? Tento přístup není na škodu, pokud si budete dávat pozor také na skryté kalorie. Existují totiž potraviny, které sice můžeme suverénně nazvat „zdravými“, ovšem jejich kalorická hodnota nám může do hubnutí hodit vidle.
Jak zhubnout udržitelně? Klíčové principy dosažení zdravé váhy

Jak zhubnout udržitelně? Klíčové principy dosažení zdravé váhy

„Od zítřka začnu jíst zdravě.“ Kolikrát jste už slyšeli tuto větu? Možná ji vyslovil někdo z vašich blízkých, nebo jste ji dokonce pronesli vy sami. Tohle tvrzení zní sice dobře, ale není tak úplně udržitelné. Hubnutí totiž nepředstavuje jednorázový úkol, který jeden den splníte a druhý den už zase přestává platit. Jedná se spíše o dlouhodobý proces, který vyžaduje trpělivost, vytrvalost a rozumný přístup.
5 doplňků stravy, které má opravdu smysl užívat

5 doplňků stravy, které má opravdu smysl užívat

My všichni občas přemýšlíme nad tím, kterým potravinám se nutně vyhnout, abychom dosáhli našich sportovních cílů. Je sice dobré vymezit si, co bychom měli z jídelníčku eliminovat, ale nesmíme zapomenout ani na to, co bychom do něj měli zařadit. Existují totiž potraviny, bez kterých zdravý a vyvážený talíř zkrátka nevykouzlíme. Na které živiny v potravinách bychom neměli zapomínat? A lze je nahradit některými doplňky stravy? Přečtěte si tento článek, ve kterém vám prozradíme, co vše může váš jídelníček pozitivně obohatit.
Recepty: Top víkendové snídaně

Recepty: Top víkendové snídaně

Znáte to. V pátek odpoledne zaklapnete notebook a dostaví se ten nezaměnitelný pocit, že je před vámi víkend. No, jo, ale o víkendu Yes Krabičky přece nevaří. Co teď s tím? O víkendu vám jídlo sice nezajistíme, rádi vám ale doporučíme zajímavé recepty, které si snadno a rychle připravíte v pohodlí domova. V tomto článku se zaměříme na zdravé snídaně a povíme vám o geniální ingredienci, kterou s velkou pravděpodobností máte právě teď doma.
Nejčastější chyby při hubnutí, které možná děláte i vy

Nejčastější chyby při hubnutí, které možná děláte i vy

Ztratit se v moři informací o hubnutí není těžké. Právě kvůli nevědomosti děláme při hubnutí zbytečné chyby, kterým bychom se mohli snadno vyhnout. Přísná dieta, nepravidelné stravování, nedostatek spánku nebo pitného režimu – to jsou některé z nich. Ztrácíte se v tom? Přečtěte si o nejčastějších chybách v hubnutí a zjistěte, zda některé z nich neděláte i vy!
5 výhod krabičkové diety

5 výhod krabičkové diety

Vyzkoušeli jste někdy krabičkovou dietu? Jaké to bylo? Mnoho lidí má s krabičkovou dietou negativní zkušenost. V Yes Krabičkách se to snažíme dělat jinak. Striktně dbáme na kvalitu každé ingredience, jídelníček sestavujeme pestře a vyváženě a menu pravidelně obměňujeme. Z našeho pohledu může mít správná krabičková dieta řadu výhod. Pojďme se nyní podívat na 5 nejdůležitějších z nich. 
Jak často sportovat? Muži vs. ženy

Jak často sportovat? Muži vs. ženy

Sport hraje klíčovou roli v udržení dlouhodobého fyzického zdraví a duševní pohody. Fyzická aktivita je důležitá v každém období našeho života, ale s přibývajícím věkem bychom jí měli věnovat stále více pozornosti. A především bychom vlivem stárnutí neměli polevit, protože o to těžší pak bude se k pravidelnému pohybu vrátit. V tomto článku se podíváme na to, jaká jsou obecná doporučení pro četnost fyzické aktivity u mužů a žen.
Dezerty během diety. Jíst, či nejíst?

Dezerty během diety. Jíst, či nejíst?

Vzpomeňte si na váš oblíbený dezert. Čerstvě upečený štrúdl se skořicí, sladký koláč plněný mákem, nebo palačinky s čokoládou. A teď si představte, že vám to někdo zakáže. Co to ve vás vzbuzuje? Mnoho lidí má z dietního jídelníčku strach, protože si myslí, že se budou muset vzdát všech oblíbených pokrmů a přijdou o to, co jim v životě přináší radost. V Yes Krabičkách vaši radost nedělíme, snažíme se ji násobit. V tomto článku vám povíme proč je konzumace dezertů naprosto v pořádku, a jakým způsobem s nimi pracujeme v rámci krabičkové diety.
Nová éra krabičkových diet. Proč si zvolit právě Yes Krabičky jako svého parťáka při změně postavy?

Nová éra krabičkových diet. Proč si zvolit právě Yes Krabičky jako svého parťáka při změně postavy?

Chcete zhubnout? Stravovat se zdravě a zároveň chutně? A každý den dosahovat stejného kalorického příjmu? Tak do toho pojďte s námi! Yes Krabičky představují unikátní přístup k hubnutí, který transformuje stereotypní krabičkovou dietu v kvalitní gastronomický zážitek plný chuti. Od výjimečně čerstvých potravin až po špičkový kuchařský tým, Yes Krabičky vám zajistí nadstandardní gastronomický servis. Pomáháme plnit sny desítkám spokojených zákazníků. Proč byste si nás měli vybrat za svého parťáka i vy?
Desatero zdravého životního stylu aneb jak si udržet motivaci

Desatero zdravého životního stylu aneb jak si udržet motivaci

Kolikrát jste začali s plánem zdravého životního stylu a po pár týdnech ztratili motivaci? Nový začátek je většinou plný nadšení, ale udržet si pozitivní přístup se postupem času stává skutečnou výzvou. Často se jedná o náš hektický život, který stojí v cestě touze po dosažení lepšího a zdravějšího „já“. Ale nezoufejte, v tomto článku vám odhalíme odpovědi na otázku, která zaznívá v mnoha uších: Jak si udržet motivaci při zdravém životním stylu?
Jak dodržet novoroční předsevzetí týkající se zdravého životního stylu?

Jak dodržet novoroční předsevzetí týkající se zdravého životního stylu?

Novoroční předsevzetí reflektují naše každoroční cíle a přání. Hledíme na ně optikou dlouhodobé změny, které chceme ideálně dosáhnout v krátkodobém horizontu. Zkuste se na své novoroční předsevzetí v oblasti stravování spíše podívat jako na trvalou změnu, která vám přinese zdravější a šťastnější život, nikoli jako na krátkodobou výzvu. Dodržení předsevzetí, především v oblasti stravování, vyžaduje silnou vůli, trpělivost a vytrvalost, kterými málo lidí disponuje. Poradíme, jak na to!
5 tipů, jak si nastavit pravidelný režim cvičení

5 tipů, jak si nastavit pravidelný režim cvičení

Opakování je matka moudrosti. Metafora o významu opakujícího se cvičení, které nám od nepaměti pomáhá se zlepšovat. V současné době na pravidelnost často zapomínáme, a to především ve vztahu ke sportu. Pravidelné opakování určitých pohybů přitom může vést ke zlepšení v dané oblasti a dosažení optimální fyzické kondice. A když ke sportu přidáme zdravou stravu, můžeme snadno dosáhnout výsledků, které se pohybují daleko za hranicí optima. Jak dosáhnout toho, aby se pohyb stal součástí vaší pravidelné rutiny?