MENU (10. 11. – 14. 11. 2025)

Pondělí

SNÍDANĚ

Citronový puding s trhancem, pečené švestky a skořice 1,3,7

SVAČINA

Marinovaná řepa, pyré z hrášku, sýr feta, fermentovaný zelený pepř Pepper Field 7

OBĚD

Trhané hovězí, omáčka z estragonu, pickles z kořenové zeleniny, pyré z květáku 7,9

SVAČINA

Salát ze zelené čočky, sušená rajčata, lilkový kaviár a mozzarella 7

VEČEŘE

Kuře na paprice, zakysaná smetana, jasmínová rýže 1,7

Seznam alergenů

Úterý

SNÍDANĚ

Snídaňový quiche se zeleninou, vejci a sýrem, dip z paprik a jogurtu 3,7,10

SVAČINA

Dort Sacher s červeným kampotským pepřem Pepper Field 1,3,7

OBĚD

Krůtí prso, omáčka z kerblíku, grilované papriky s mandlemi, pečené brambory 1,7,8,9,10

SVAČINA

Bramborový krém s brokolicí a cheddarem 3,7

VEČEŘE

Zeleninová rýže biryani s karotkou, cuketami, kešu ořechy a jogurtem 7,8,9

Seznam alergenů

Středa

SNÍDANĚ

Bagel, roastbeef v pepřové krustě z kampotského pepře Pepper Field, špenát, vejce 1,3,7

SVAČINA

Polévka ze žlutého hrachu s karotkou a kapusty, jogurt 7,9

OBĚD

Hovězí eyeround, omáčka z pečené šalotky a tymiánu, pikantní tuřín 1,9

SVAČINA

Salát z dýně, pomerančů a máty, dýňová semínka a sýr pecorino 7,8,11

VEČEŘE

Těstoviny Cassarece, omáčka z čerstvé bazalky, trhané kuřecí, mozzarella, piniové oříšky 1,3,7

Seznam alergenů

Čtvrtek

SNÍDANĚ

Snídaňový bowl z banánů, sušené a čerstvé ovoce, avokádo a ořechy 7,8

SVAČINA

Pomazánka z vajec, chilli, čerstvé petrželky a mandlí, žitný chléb 1,3,7,8

OBĚD

Telecí ořech, batátová kaše, omáčka z červeného vína, bylinková gremolata 1,7,9

SVAČINA

Míša roláda 1,3,7

VEČEŘE

Mořský vlk, restovaný květák, omáčka beurre blanc s bílým pepřem Pepper Field, baby brambory 1,4,7

Seznam alergenů

Pátek

SNÍDANĚ

Míchaná vejce, salátek z cizrny a kukuřice, cottage a pažitka 3,7

SVAČINA

Pomazánka ze šlehaného sýru feta, pikantní med a brusinky, brioška 1,3,7

OBĚD

Trhaná kachna, celerové pyré se sýrem gruyére, červené zelí, čerstvý pepř Pepper Field 1,7,9

SVAČINA

Smoothie mango, limetka, kokos, banán 7

VEČEŘE

Krůtí červené curry, jasmínová rýže, bylinkový salátek z máty a koriandru 1,4,6,11

Seznam alergenů

MENU (17. 11. – 21. 11. 2025)

Pondělí

SNÍDANĚ

Bircher müsli s banánem, jablky a borůvkami, kokos a lyofilizované jahody 7

SVAČINA

Salát z karotky, jogurtu a malin, karamelizovaná dýňová semínka 7

OBĚD

Meatballs s mozzarellou a čerstvou bazalkou v rajčatové omáčce, tagliatelle 1,3,7

SVAČINA

Pórková polévka Vichysoisse, drobenka ze sušených rajčat 7

VEČEŘE

Kuřecí prso sous-vide "Caciatore", parmazánové fondue, šťouchané batáty 7,9

Seznam alergenů

Úterý

SNÍDANĚ

Tacos s pečeným květákem, dýní a kuřecím masem, dip ranchero, limetka, koriandr 7

SVAČINA

Oatmeal cookies s rozinkami – dezert 7

OBĚD

Trhané zauzené hovězí BBQ, pečené brambory s konfitovaným česnekem a tzatziki 1,3,7

SVAČINA

Čerstvý tvaroh, peperonata, pažitka, sezam, hrášek a celozrnný chléb 7

VEČEŘE

Dýňové curry, jarní cibulka a červená rýže 7,9

Seznam alergenů

Středa

SNÍDANĚ

Proteinový vanilkový krém, višně, slaný karamel, slunečnice 1,7

SVAČINA

Polévka z hlívy ústřičné 1

OBĚD

Vepřová panenka saltimbocca, citronová kaše, salátek z fregoly a rajčat 1,7

SVAČINA

Salát z divoké pšenice, grilovaných paprik a sýru feta 1,7

VEČEŘE

Barmské telecí ragú s rajčaty, kurkumou a nudlemi 1,3,5,6

Seznam alergenů

Čtvrtek

SNÍDANĚ

Bylinková frittata, pažitková lučina 3,7

SVAČINA

Karotkový hummus, za´atar, olivový olej, celozrnné krekry 1,9

OBĚD

Krůtí prso, bylinková nádivka, bulgur 1,3,7,9

SVAČINA

Koláč s jablky a drobenkou 1,3,7

VEČEŘE

Máslová ryba, salát z čočky beluga a rajčat, salsa verde 4,7

Seznam alergenů

Pátek

SNÍDANĚ

Sendvič z našeho toustového chleba s vaječnou omeletou, wasabi majonézou a řasou nori 1,3,7,11

SVAČINA

Smoothie matcha oat 7

OBĚD

Hovězí Birria, limetkové fazole, tomatový salátek 9

SVAČINA

Okurka s ředkvičkami a jogurtem, semínkový crumble 7

VEČEŘE

Kuřecí prso, krémová omáčka harissa, bazalka a bramborové gnocchi 1,3,7

Seznam alergenů