Aktuálně se kuchařský tým, který pro vás každý den připravuje lahodné zdravé pokrmy, skládá ze 3 kuchařů. Pojďme si je představit.

Radek Hasman

Radkova cesta kulinářstvím je opravdu bohatá, jelikož sbíral zkušenosti v michelinských restauracích a měl tu čest, učit se od těch nejlepších kuchařů. Radek se začal věnovat vaření už jako náctiletý. Na střední škole vystudoval obor gastronomie a následně získal cennou praxi v hotelu Ambassador. Hned po škole přijal místo v hotelu Palace v Praze, kde vařil celých 6 let. Tento podnik byl velmi vyhlášený právě díky své kuchyni. Radkova cesta dále pokračovala do restaurace Square společnosti Kampa Group, kde působil jako Chef de Partie. Brzy byl ale povýšen a stal se Sous chefem. Jeho sen, pracovat ve vysoké gastronomii, byl tedy splněn. Ovšem to byl ještě naprostý začátek.

V Kampa Group se poznal s Richardem Lucquem, který si pár let na to otevřel svou vlastní restauraci Aromi. Radka Hasmana jmenoval jejím šéfkuchařem. Tato restaurace sedm let po sobě držela jednu michelinskou hvězdu, což je v Česku obrovský úspěch. Radek Hasman si je plně vědom toho, že zdravý život je odrazem toho, co člověk jí, a proto založil společně s Radkem Vítkem Yes Krabičky, kde společně s dalšími dvěma kuchaři připravuje zákazníkům lahodné pokrmy.

Fabio Pollice

Fabio Pollice, jak jeho jméno napovídá pochází z italského města Napoli. K vaření se dostal již v dětství, protože jeho strýc vlastnil restauraci, kam chodil pomáhat. 

Za svou kuchařskou kariéru prošel mnoha zajímavými místy, kde sbíral zkušenosti například v anglickém Foxhill, kde se seznámil se svou budoucí ženou, se kterou se přestěhovali do České republiky.

V roce 2009 se stal součástí týmu vyhlášené italské restaurace Aromi, kde se seznámil se Radkem Hasmanem. Po jeho boku vařil mnoho let a stali se z nich skvělí přátelé. Jeho cesta pokračovala do resortních center Four Seasons, kde působil od roku 2017. Nejraději má středomořskou kuchyni, která se vyznačuje tradičním přístupem k surovinám a pestrostí.

Fabio se v roce 2024 stal součástí Yes Krabiček, kde opět spojil síly s Radkem Hasmanem a společně s Mikayilem Naghievem vytvořili skvělý tým.

Mikayil Naghiyev

Mikayil je v rámci kuchyně všestranný a rád experimentuje. S Radkem Hasmanem se poznal v restauraci La Bottega v Praze, kde vařil po jeho boku a učil se od něj novým věcem. Vaření naprosto propadl, jelikož miluje poznávání různých kultur a chutí. Nejraději má však Latinskoamerickou kuchyni nebo jídla ze Středního východu. A jelikož je práce zároveň jeho oblíbeným koníčkem, za Mikayilem jsou vidět ohromující výsledky, které se odráží hlavně v četnosti spokojených zákazníků.