Aktuálně se kuchařský tým, který pro vás každý den připravuje lahodné zdravé pokrmy, skládá ze 3 kuchařů. Pojďme si je představit.

Radek Hasman

Radkova cesta kulinářstvím je opravdu bohatá, jelikož sbíral zkušenosti v michelinských restauracích a měl tu čest, učit se od těch nejlepších kuchařů. Radek se začal věnovat vaření už jako náctiletý. Na střední škole vystudoval obor gastronomie a následně získal cennou praxi v hotelu Ambassador. Hned po škole přijal místo v hotelu Palace v Praze, kde vařil celých 6 let. Tento podnik byl velmi vyhlášený právě díky své kuchyni. Radkova cesta dále pokračovala do restaurace Square společnosti Kampa Group, kde působil jako Chef de Partie. Brzy byl ale povýšen a stal se Sous chefem. Jeho sen, pracovat ve vysoké gastronomii, byl tedy splněn. Ovšem to byl ještě naprostý začátek.

V Kampa Group se poznal s Richardem Lucquem, který si pár let na to otevřel svou vlastní restauraci Aromi. Radka Hasmana jmenoval jejím šéfkuchařem. Tato restaurace sedm let po sobě držela jednu michelinskou hvězdu, což je v Česku obrovský úspěch. Radek Hasman si je plně vědom toho, že zdravý život je odrazem toho, co člověk jí, a proto založil společně s Radkem Vítkem Yes Krabičky, kde společně s dalšími dvěma kuchaři připravuje zákazníkům lahodné pokrmy.

Tomáš Klipec

Tomáš je šéfkuchař za slovo vzatý. Tomáš má za sebou dlouhou cestu plnou neocenitelné praxe nejen v těch nejlepších hotelích, ale i v cateringu. Působil například v hotelu Crown Praha a dále také společně s Radkem Hasmanem vařil v pětihvězdovém hotelu Palace v Praze. Uplatnění Tomáš našel i v cateringové společnosti, kde díky svým kuchařským dovednostem mohl vařit pro mnoho významných lidí. Zajišťoval catering například pro Mezinárodní měnový fond, Úřad vlády České republiky nebo také pro Královskou výsost prince Charlese. Šéfkuchař Tomáš Klipec má za sebou obrovské zkušenosti, jeho jídla jsou skutečným uměním.

V Yes Krabičkách si jeho dovednosti můžete otestovat na vlastní chuťové buňky. I zdravá jídla totiž mohou být vynikající a Tomáš to moc dobře ví.

Mikayil Naghiyev

Mikayil je v rámci kuchyně všestranný a rád experimentuje. S Radkem Hasmanem se poznal v restauraci La Bottega v Praze, kde vařil po jeho boku a učil se od něj novým věcem. Vaření naprosto propadl, jelikož miluje poznávání různých kultur a chutí. Nejraději má však Latinskoamerickou kuchyni nebo jídla ze Středního východu. A jelikož je práce zároveň jeho oblíbeným koníčkem, za Mikayilem jsou vidět ohromující výsledky, které se odráží hlavně v četnosti spokojených zákazníků.