Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik času v životě strávíme jen tím, že vymýšlíme recepty? Jíst to, co jste měli k obědu minulý den není pro nikoho zrovna atraktivní a točit neustále dokola pár jídel také není zcela udržitelné. A tak přemýšlíme, chodíme na nákupy, čekáme fronty u pokladen, vaříme, plníme myčku, uklízíme nádobí a opět přemýšlíme, čím ty pánvičky ušpiníme. Tolik času a starostí nám to zabere. Víte, že to jde i jinak? Krabičková dieta vám ušetří nejen kalorie, ale i čas a sílu. 

Přes 250 receptů bez přemýšlení

V Yes Krabičkách máme zásobu nápadů, která se nikdy nevyčerpá. U 250. receptu jsme přestali počítat a prostě jen tvoříme, vaříme a zkoušíme další nové kombinace podle chuti, nálady a sezónnosti. Rozmanitost stravy je totiž důležitá a my ji dokážeme zajistit. Očekávat můžete vyvážená a lahodná jídla plná chutí, vitamínů a celkově nabitá živinami, které vaše tělo potřebuje. A zároveň bez stereotypu. 

Umíte si představit život bez zdlouhavých nákupů potravin? 

To zní jako sen, že? Život bez front na samoobslužné kasy, hledání relevantních cen, prodírání se mezi lidmi a labyrintem regálů, to vše vám v určitých případech může způsobovat stres. Někomu samozřejmě méně, dalšímu více. Pokud byste se tomuto mnohdy zákeřnému sportu rádi vyvarovali, čas na krabičkovou dietu právě nastal. 

Chutně s Yes Krabičkami

Konec dlouhých intervalů mezi jídly

Tohle určitě také všichni znáte. Když máte mnoho práce nebo se prostě z jakéhokoliv důvodu nestíháte najíst, nervozita a nepříjemný pocit v žaludku vám okamžitě klepou na dveře. Není to nic příjemného jak pro vaše zdraví, tak pro efektivitu – hladovému člověku prostě práce od ruky nejde, to víme. Pokud se v takovém případě vydáte cestou krabičkové diety, získáte nejen stabilní a pravidelný jídelníček, ale odbouráte také mnoho stresových situací vyvolaných prázdným žaludkem. Každý den totiž budete mít připravené jednotlivé chody. Jídlo si prostě jen ohřejete, sníte a hotovo. Všechno ostatní bereme na svá bedra my. 

Vařte z radosti a ne z hladu

Víkendy vám naše stravování nepokryje, proto vám nemůžeme radit, abyste vyřadili všechno své nádobí z provozu. Ale už jen to, že ty hrnce nebudete muset celý pracovní týden ušpinit, vám třeba pomůže najít dávno ztracenou kuchařskou vášeň. Představte si, že vaříte pouze o víkendu a trávíte svůj drahocenný čas u dobrého domácího jídla s přáteli či rodinou. Díky tomu to kulinářství hned nabere jiné rozměry. Nebudete muset vařit ve spěchu a receptů na vymýšlení také nebude tolik. A během pracovního týdne? Víte, kolik vám krabičková dieta s rozvozem dokáže ušetřit času? I v tomhle jsme o krok napřed – spočítali jsme to za vás

Šetřete čas s Yes Krabičkami

Počítání kalorií a makroživin

Tohle sice nedělá každý, ale pojem byste o tom rozhodně mít měli. Váš denní příjem tvoří tělo, ve kterém budete až do konce života. Je proto potřeba se o něj starat tak, jak nejlépe dovedete. S programy od Yes Krabiček budete vědět naprosto přesně, co a kolik toho jíte. To znamená, že budete mít o další starost méně a váš život bude zase o kousíček transparentnější. 

Díky počítání kalorií a makroživin se navíc dokážete dostat do vysněné formy o něco rychleji. Strava je totiž skutečně základ, to vám potvrdí každý sportovec. Základ jak pro výkon, tak vzhled a muskulaturu. 

Prostě a jednoduše, krabičková dieta tu není jen pro ty, kteří chtějí nebo potřebují zhubnout. Můžete si vybrat udržovací balíček, který skutečně jen zastoupí ty další benefity – ušetří váš čas a nervy. To vše chutně a bez špinavého nádobí.