Nový Rok. Den, kdy starý kalendář letí do koše a vy začínáte znovu od jedničky. Den nových začátků a příležitostí. A den, který se pojí s novoročními předsevzetími. Asi všichni známe ten dlouhý seznam předsevzetí, která do nového roku chceme přijmout. A také asi všichni známe ten pocit, když naše disciplína postupně vyprchává a v únoru už ani nevíme, že jsme si nějaká předsevzetí dali. No a proto jsme tu my! Chcete zhubnout nebo naopak nabrat svalovou hmotu? Chcete jíst zdravě a chutně bez času ztraceného nakupováním potravin či mytím nádobí? Ať už je váš cíl jakýkoliv, Yes Krabičky jsou řešením pro každého!

Nabídnou nejen výborné pokrmy, ale také podporu na cestě k dosažení vašich cílů. Proč právě naše krabičky? Podívejme se na několik důvodů, proč by mohly být klíčem k vašemu úspěchu v novém roce:

  • Krabičky jsou připravovány týmem zkušených kuchařů pod vedením Radka Hasmana. To zaručuje vysokou kvalitu a lahodné chuťové zážitky.
  • Při přípravě krabiček jsou používány pouze nejkvalitnější a čerstvé suroviny, aby byla zajištěna maximálně kvalitní nutriční hodnota a bohatá chuť.
  • Nabízíme pestrou škálu pokrmů, abychom zajistili, že se vám stravování s Yes Krabičkami nikdy neomrzí. Vytvořili jsme 200+ receptů, abyste každý den mohli ochutnat něco nového a zajímavého.
  • S Yes Krabičkami už nemusíte trávit čas přípravou a vařením jídel. Všechno bude nachystáno za vás, abyste mohli využít čas efektivněji a věnovat se jiným důležitým činnostem.
  • Na výběr je ze 7 nutričních programů, takže si na své přijde úplně každý. A abyste měli co nejvíce pohodlí, krabičky budou doručeny přímo k vašim dveřím.

Zhubněte zdravě

Jedním z nejčastějších novoročních předsevzetí je hubnutí. Ano, víme, že je to někdy obtížné. S Yes Krabičkami můžete začít svou cestu ke zdravému hubnutí bez stresu spojeného s přípravou jídel. Každá krabička je pečlivě navržena s ohledem na nutriční vyváženost a kalorickou hodnotu, takže se nemusíte starat o složité výpočty.

Pro redukci váhy u méně aktivních žen je vhodný program  "Pro štíhlou linii" (1250 kcal), který ​​se skládá ze tří chodů a to snídaně, oběda a večeře. Je tedy doporučen především ženám, které nemají moc pohybové aktivity.

Pokud jste aktivnější, je pro vás vhodnější program "Štíhlá a FIT" (1500 kcal), kde už přibyde i svačinka. Program je ideální pro redukci váhy, ale i pro udržovací fázi, když zkrátka nechcete ani shodit ani nabrat. Program Štíhlá a fit by proto mohl být i skvělým řešením, pokud jste si stanovili předsevzetí jiné a nemáte na jeho plnění dostatek času. Naše krabičky vám totiž čas ušetří ve velkém.

Naberte svalovou hmotu

Pro ty, kteří chtějí nabrat svalovou hmotu, jsou Yes Krabičky také tou správnou volbou. Tato odborně sestavená krabičková dieta obsahuje dostatek bílkovin, vitamínů a minerálů, které jsou klíčové pro růst svalů. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený sportovec, Yes Krabičky jsou přizpůsobeny vašim potřebám.

Vyzkoušejte například program "Naber svaly" (2500 kcal). Jedná se o plnohodnotné pětichodové menu, které se skládá ze snídaně, 2 svačinek - dopoledne i odpoledne, oběda a večeře. Vhodný právě pro nabírání svalové hmoty a pro jedince s nadměrným energetickým výdejem. Alternativou pak může být program "Sport a FIT" (2250 kcal), který je vhodný zejména pro aktivní muže, kteří mají dostatek pohybu přes den.

Veškeré programy a jejich detailní popis najdete na našem webu. Pokud potřebujete poradit, který program je správnou volbou právě pro vás, můžete se na nás obrátit, rádi vám s výběrem programu pomůžeme.

Yes Krabičky jsou pro všechny

Mýlíte se, pokud si myslíte, že Yes Krabičky jsou pouze pro sportovce. Nejsou. Jsou pro každého, kdo chce žít zdravým způsobem života a dosáhnout svých cílů. Uvědomujeme si, že každý člověk je jiný, a proto jsou Yes Krabičky flexibilní.

Na závěr vám do nového roku chceme popřát co nejvíce dodržených předsevzetí a hodně zdraví. Nemusíte si dávat za challenge ty nejdrastičtější diety a trápit se. Nastavte si reálné a dlouhodobě udržitelné cíle. Ty totiž mají mnohem větší efekt a můžete si je i užívat. A nezapomeňte, že co je zdravé, může být i chutné.