Pokud si představujete krabičkovou dietu jako neustálé odříkání všeho dobrého, jste na omylu. Tak to rozhodně být nemusí. Záleží na tom, jak si to nastavíte. Jídelníček můžete držet pořád a tu a tam si dovolit nějakou dobrotu. Protože i dobroty mohou být zdravé. A pokud nevěříte, rádi bychom vám to dokázali. Naskladnili jsme pro vás doplňkové produkty, kterým plně věříme a víme, že mohou být skvělou volbou pro zdravé mlsání, když vás přepadne chuť na sladké. Chuť níže zmíněných produktů je totiž naprosto skvělá a jsme přesvědčení o tom, že si ji zamilujete stejně jako my.

Pravidlo 80/20

Zdravé stravování není v překladu “salát a nic víc”. Zdravé stravování musí zapadat do zdravého životního stylu a tam patří i vaše spokojenost. V momentě, kdy se začnete z ničeho nic stravovat 100% zdravě, vyřadíte ze svého jídelníčku drtivou většinu cukrů, průmyslově zpracované potraviny, přestanete se čas od času stravovat ve fast foodu a tak podobně, může to vést k nervozitě, zvýšenému stresu a v krajních případech i k poruchám příjmu potravy. Striktní odmítání věcí, které máme rádi, ale nejsou tak úplně zdravé, není dobrá taktika. Proč v tom tedy nezkusit najít nějaký balanc? Znáte pravidlo 80/20?

Toto pravidlo je velmi snadno udržitelný způsob dodržování zdravého životního stylu. Nikdo přece nechce žít v režimu, v rámci kterého si odmítá dopřát to, co má rád. Pravidlo 80/20 říká, že by člověk měl z 80 % žít zdravě, věnovat se pohybu, práci, správnému stravování, dbát na pravidelný a dostatečný spánek a jednoduše dodržovat aspekty zdravého životního stylu. No a z 20 % může hřešit. Dopřát si klidně ten fast food, zajít s přáteli na drink, místo ovesné kaše s proteinem posnídat koblihu nebo si dát večer pizzu u televize. Záleží na tom, co preferujete, ale v tomto je dobré si najít svou vlastní rovnováhu. Vaše tělo si díky tomuto systému zvykne na určitý režim a vy se zároveň budete těšit na "své dobroty", ale zároveň vám nebude dělat problém po zbytek času dodržovat zdravý jídelníček.

A co můžete tedy nově mlsat? 

Ořechová másla Big Boy pro oslazení dne

Ať už milujete bílou čokoládu nebo karamel, přijdete si na své. Oříšková másla a krémy značky Big Boy máme osobně vyzkoušené a jejich příchutě jsou naprosto dokonalé. Chuťově i složením. 

Grand Zero s kokosem a bílou čokoládou

Bohatý kokosový krém obohacený o bílou čokoládu připomínající Raffaelo? To si o víkendu nebo jako sladkou tečku po obědě chce dát asi každý. Může se vám hodit ke snídani nebo třeba jen tak na lžičce. Tenhle lahodný krém je tak jednoduché otevřít, ale zavírat ho budete buď s těžkým srdcem nebo prázdný. Ale nebojte, neobsahuje žádný přidaný cukr, takže se skvěle hodí jako sladký doplněk stravy ke krabičkové dietě.

Crunchy Caramel

A pokud jste milovníkem slaného karamelu, tahle dobrota by vám rozhodně neměla uniknout. Big Boy totiž s křupavou texturou plnou rýžových lupínků a arašídů řádně zabodoval. Tahle pochoutka je vytvořena z těch nejkvalitnějších surovin a díky ořechům obsahuje navíc hromadu bílkovin.

Sladké snídaně jako důkaz pohodového víkendu

S Yes Krabičkami máte zajištěné snídaně od pondělí do pátku, ale co s víkendem? Přece se nechcete jen tak odbít rohlíkem. Hýčkejte se i o víkendu. Můžete si připravit například lívance nebo palačinky s čerstvým ovocem, vymixovat si smoothie nebo si připravit třeba rýžovou kaši. Tipů na snídaně bychom měli spoustu, ale ta kaše, ta za víkendovou snídani opravdu stojí a navíc nezabere moc času v rámci přípravy.

Rýžová proteinová kaše Nature

Od značky Big Boy u nás nenajdete pouze ořechová másla a krémy. S radostí vám přivezeme i snídaňovou kaši s proteinem (17 g bílkovin na 100 g kaše). Opět – naprosto skvělé složení, které zachutná i dodá potřebné živiny. Připravit ji navíc zvládnete do pár minut a mezi značnou výhodu také může patřit i to, že si tuto kaši můžete dělat klidně každý den a nikdy vás neomrzí. Záleží totiž na vaší fantazii, jak si ji připravíte. Její chuť je tak flexibilní, že si ji můžete vychutnat vždy dle vašich aktuálních preferencí, a to například s čerstvým ovocem, kakaem nebo ji vylepšit například sladkými másly či krémy, které jsme zmiňovali výše. 

U těchto třech produktů samozřejmě nekončíme. Náš e-shop jsme naplnili mnoha dobrotami, které si můžete dopřát i ke krabičkové dietě a to bez výčitek. V sekci Zdravé mlsání najdete například i sušené ovoce nebo granolu. Všechny produkty si můžete přihodit ke své pravidelné objednávce Yes Krabiček a my vám je přivezeme naráz spolu s vašimi dalšími krabičkami.