Ať už si nestíháte vařit kvůli pracovnímu vytížení, nebo chcete svůj volný čas věnovat spíše vašim koníčkům, Yes Krabičky jsou tady od toho, aby vám to umožnily. Tento neocenitelný benefit využívá i Filip Chlapík, úspěšný český hokejista, který si cení svého volného času, a proto ho chce mít co nejvíce. V našem rozhovoru nám prozradil, jaké jsou jeho největší úspěchy, jak na Yes Krabičky narazil a mnoho dalšího.

Jste úspěšný český hokejový útočník, jak jste se k hokeji dostal a jaká byla Vaše cesta na tuto pozici?
Hokej hraju od nějakých 4 let. A cesta na vrchol byla samozřejmě složitá. Jako každý malý kluk jsem měl sen, který jsem si nakonec splnil. Nicméně překážky na cestě samozřejmě byly a určitě jich nebylo málo.

Co bylo na Vaší cestě za kariérou profesionálního hokejisty nejtěžší?
Nejtěžší bych řekl přechod za moře, protože si člověk musí zvykat na novou kulturu a v podstatě všechno byla pro mě jedna velká neznámá.

Co považujete za svůj největší úspěch v rámci hokejové kariéry?
Jako největší úspěch považuji určitě to, že jsem si zahrál v NHL.


Jak probíhá Váš běžný den a především jak vypadá Váš běžný trénink? 
V podstatě každý den je stejný. Ráno začínám tréninkem v posilovně, pak mě čeká nějaký odpočinek a odpoledne trénuji znova (kondice nebo led). Naštěstí v létě máme víkendy volné, takže se snažím být aspoň nějak kreativní o víkendech.

Jak často musíte trénovat a kolik hodin denně zabírá trénink? 
Kromě měsíce volna po sezóně trénuji v podstatě každý den a jeden můj trénink trvá přibližně hodinu a půl až tři hodiny.

Trénujete i jinak mimo led? Máte obecně čas i na jiné aktivity? 
Určitě se snažím tu dřinu na ledě kompenzovat i jinými sporty. Nejradši si ale zajdu na tenis nebo na golf.


Jak jste na Yes Krabičky narazil?
Yes Krabičky jsem viděl u mého bráchy. My v tu dobu čekali miminko a chtěl jsem trošku manželce usnadnit práci, tak jsem si řekl, že je taky vyzkouším.

Jak dlouho Yes Krabičky odebíráte a s čím jste u Yes Krabiček nejvíce spokojen? 
Myslím si, že to budou 2 měsíce a jsem z nich opravdu nadšený. Moc se mi líbí, že jídlo je pestré a chutná vždy výborně.

Jako profesionální hokejista musíte mít hodně nabitý program. Kolik času Vám Yes Krabičky ušetří?
Musím říct, že opravdu hodně. Tím, jak hodně přejíždím z místa na místo, tak mi tohle řešení pravidelné stravy vážně hodně vyhovuje.

Jaké máte plány do budoucna v horizontu 5 let? 
Jeden z plánů je určitě návrat zpátky do NHL. Co se týče osobního života, tak bych chtěl mít ještě jedno miminko a šťastnou rodinku.


Myslíte si, že budete mít více času na vaření, nebo budete dále šetřit čas s Yes Krabičkami? 
Tím, že teď pojedu do Švýcarska, tak bohužel bude více toho vaření, ale určitě jak přijedu zpátky domů, tak zase najedu zpět na Yes Krabičky.

Využíváte primárně rozvoz kurýrem nebo vyzvedáváte krabičky na výdejním místě? 
Nechávám si krabičky dovést kurýrem přímo domů a je to super, vyhovuje mi to takto nejvíce.

Komu byste doporučil Yes Krabičky?
Asi všem, kdo mají rádi dobré jídlo, nechtějí trávit několik hodin denně vařením a také samozřejmě těm, co se snaží být fit.

Co vnímáte, že je na Yes Krabičkách pro Vás největším benefitem?
Určitě ušetřený čas a jak už jsem říkal jídlo od Yes Krabiček je vždy vážně výborné a dost často mám díky nim možnost ochutnat kombinace, které bych si dřív sám nedal a od Yes Krabiček chutnají i netradiční jídla vždy skvěle. 

Děkujeme Filipovi, že si udělal čas na rozhovor. Filip Chlapík je přesně důkazem, že Yes Krabičky jsou opravdu pro každého - jak pro vrcholové sportovce, tak pro maminky v domácnosti.