Zdravá, dostatečná a čerstvá strava je základ pro získání funkčního a zdravého těla. O tom není pochyb. Pokud chcete ale posunout na vyšší level i svou fyzickou zdatnost a vybudovat na svém těle svalovou hmotu, bez cvičení se rozhodně neobejdete. Silový trénink přináší mnoho benefitů a rozhodně se vyplatí si tento zdravý návyk vybudovat, ať už z estetického nebo zdravotního hlediska. Cvičit je ale potřeba správně, jinak tato aktivita může přinést spíše negativní dopady. Ale nebojte, my vás v tom nenecháme. Na našem e-shopu totiž najdete i ebook "Zásobník cviků" od Radka Vítka – fitness trenéra, který vás krok za krokem provede všemi možnými cviky křížem krážem celou posilovnou.

Benefity silového tréninku

Silový trénink v posilovně vytvaruje vaše tělo, podpoří vaše sebevědomí, a také v rámci něj bude probíhat vylučování hormonu štěstí, díky kterému se budete cítit ještě lépe. Kdo nepoznal endorfiny po skvělém tréninku, jakoby nebyl. Tento euforický pocit musíte zažít. A pokud u cvičení poctivě vydržíte, nevyhnou se vám ani další výsledky. Vaše tělo se vám odvděčí a začne se zpevňovat a tvarovat. Abyste tohohle všeho ale docílili, je třeba cvičit technicky správně. Pokud jste tedy úplný začátečník, máte tři možnosti:

  • Začít chodit cvičit s kamarádem, který už má patřičnou praxi a vezme si vás pod svá křídla
  • Zaplatit si certifikovaného trenéra
  • Zakoupit náš e-book "Zásobník cviků" a přizpůsobit si trénink podle svých možností, pocitů a dovedností

Výhody ebooku Zásobník cviků

Tento ebook od Radka Vítka vás nebude komandovat. Nebude vás negativně motivovat a ani srovnávat s ostatními. Nebude po vás chtít plnit trénink, na který se nebudete 100% cítit a průběh celého cvičení nechá plně ve vašich rukou. Zásobník cviků je do detailu propracovaný trenér v elektronické podobě. Obsahuje více než 50 základních cviků. U každého cviku najdete do detailu rozepsané technické postupy i nejčastější chyby, kterých se během tréninku lidé dopouští. Podle těchto informací si dokážete efektivně sestavit vlastní trénink přímo na míru vašim cílům. Dělat totiž něco, co vám je proti srsti a tělu se do toho nechce, nemá cenu. A tomu se díky Zásobníku cviků dokážete vyhnout. 

Pro koho je tento ebook vhodný?

Ocení ho všichni od úplných začátečníků až po ty, kteří již ve fitness svůj zápal našli. Začátečník v Zásobníku cviků najde edukaci, naučí se potřebným technikám a pokročilým bude sloužit jako inspirace. I profesionálovi totiž občas dojdou nápady na efektivní tréninky. Zde budete mít vše na jednom místě.

Kdo je Radek Vítek?

Autor tohoto ebooku, který moc dobře ví, jak by měl správný trénink vypadat. Je to certifikovaný trenér a online coach s bohatými zkušenostmi v oblasti funkčního fitness i rehabilitačních cvičení. Radek vám skrz tento ebook předá veškeré své vědomosti a zkušenosti z fitness prostředí. Díky tomu se budete moct postupně a bezpečně posouvat ke svým vysněným výsledkům.

Jak ebook objednat? 

Jednoduše přes náš e-shop. Ihned po obdržení platby vám kompletní ebook přijde do vaší e-mailové schránky. Budete ho tak moc mít všude s sebou. Pokud jste se do teď báli, že budete muset chodit do fitness centra s fyzickou knihou, tak ne. Můžete si ji rychle stáhnout do svého telefonu a nakukovat do jejího obsahu vždy, když to budete potřebovat. Sestavit si svůj individuální trénink nikdy nebylo jednodušší.