Moc dobře víme, že každá koruna se počítá. Proto to u nás v Yes Krabičkách platí opravdu doslova. Náš jednoduchý věrnostní program je vytvořený přímo na míru našim stálým zákazníkům tak, aby jim šetřil peníze. Rádi děláme radost a to sice z velké části skvělým a zdravým jídlem, ale víme, že je potřeba přihodit i něco nad rámec gastronomie. Čtěte dál, pokud se chcete dopodrobna dozvědět, jak to celé funguje. 

Získávejte body nejen za objednávky

Co koruna, to bod. Přesně tak, jak jsme zmínili výše. Po každé platbě se vám na vaše konto do zákaznickému účtu načtou body, které se následně mění ve slevové poukázky. Nákup krabičkové diety ale není jediný způsob, jak vytoužené body získat. Věrnostní program Yes Krabiček je mnohem výkonnější a především dostupnější.

1 Kč = 1 bod
Registrace = 2 500 bodů
Sledování profilu Yes Krabiček na Instagramu = 100 bodů
Sledování profilu Yes Krabiček na Facebooku = 100 bodů
Sledování profilu Yes Krabiček na TikToku = 100 bodů
Vaše narozeniny = 1 000 bodů

Uplatnění bodů

Po nasbírání určitého počtu bodů si můžete konečně dopřát zaslouženou odměnu. A nebojte, není to žádná hloupost či zbytečnost. Máme na mysli řádnou finanční odměnu. Její jednorázová výše může dosáhnout až dvou tisíc korun, což není úplně k zahození. Po vybrání hodnoty vám jednoduše pošleme slevový kupón v dané výši a vy ho následně budete moct obratem využít na jakýkoliv sortiment našeho e-shopu. 2000 Kč sleva na krabičkovou dietu? To je velmi příjemný benefit. 

25 000 bodů = Sleva 500 Kč
50 000 bodů = Sleva 1 000 Kč
100 000 bodů = Sleva 2 000 Kč

Tyto tři pilíře jsou vám vždy k dispozici. Najdete je přehledně ve vyskakovacím okně na našem e-shopu. Můžete je vnímat jako vhodnou motivaci ke zdravému stravování. Čím déle budete zdravé krabičky odebírat, tím více slev můžete uplatňovat.

Ještě je tu ale jedna možnost, jak slevu získat. Sbírání bodů můžete snadno obejít doporučením přítele. Pokud tedy máte v okolí někoho blízkého, kdo by krabičkovou dietu taky potřeboval, neváhejte a pošlete mu své doporučení na Yes Krabičky, které fungují pod taktovkou michelinského šéfkuchaře Radka Hasmana. Profitovat z toho pak budete oba – vy i váš přítel dostanete každý poukaz na slevu 500 Kč. A to také není úplně k zahození. 

Jak věrnostní program získat?

Je to naprosto jednoduché – stačí se zaregistrovat. V pravém horním rohu na e-shopu kliknete na ikonku “účet” a následně na “vytvořit účet”. Poté vyplníte všechny potřebné údaje (jméno, e-mail a také si zvolíte heslo), což bude velmi praktické pro obě strany. Po každém přihlášení a objednání už budeme vědět, kam vám krabičky máme zavést a jaký program si objednáváte. Ušetříte si tak i čas s vyplňováním informací v dalších objednávkách. Budeme vás také informovat i všech slevách, akcích a novinkách, které se krabičkové diety a Yes Krabiček týkají. Jsme prostě jedna parta. Parta, co si jde za svým. Za vidinou zdravého a výkonného těla. 

Stručně a jasně: V Yes Krabičkám nám záleží na vaší spokojenosti. Proto si řádně zakládáme na čerstvosti, chuti a celkové kvalitě pokrmů a dále vám i poskytujeme tyto benefity. Přidejte se k naší partě, zůstaňte motivovaní a jezte výborné a nutričně vyvážené jídlo.