Sedavá práce, časté schůzky a další povinnosti, které ženy ještě denně zastávají, často zanechávají jen minimum času na sport a přípravu vyvážených jídel. Jak si se všemi těmi povinnostmi i tak spolehlivě udržet zdravý životní styl? Přímo pro vás jsme pečlivě navrhnuli stravovací program Štíhlá a FIT.

Co je to program Štíhlá a FIT?

Jedná se o program, který pokrývá všechny aspekty zdravého životního stylu. Sestává ze čtyř chodů denně – snídaně, svačina, oběd a večeře. Každé jídlo je pečlivě sestaveno tak, aby poskytovalo vašemu tělu potřebný balanc, včetně optimálního množství živin a energie.

Snažíme se také o to, aby vám jídlo přinášelo radost, a proto neustále měníme paletu chutí. Pestrá nabídka se skládá z rozmanitých receptů a zajišťuje, že se s krabičkami nikdy nebudete nudit. Denní příjem kalorií v rámci tohoto programu činí 1500 kalorií.

Flexibilita Yes Krabiček

Máte zaplněný kalendář povinnostmi? Zajistíme, aby vám doručení Yes Krabiček hrálo do karet. U nás si můžete zvolit ze 2 typů doručení:

1) Rozvoz přímo domů

Pro vaše maximální pohodlí zajišťujeme rozvoz po celé Praze, v okrese Praha-východ, Praha-západ. Mimo hlavní město rozvážíme také do Neratovic, Kralup nad Vltavou, Kladna, Kostelce nad Labem a nově také do Berouna.

2) Doručení do výdejního místa 

Pokud pro vás rozvoz není ideální, můžete si Yes Krabičky jednoduše vyzvednout na jednom z našich výdejních míst. Jakmile kurýr doručí vaše krabičky na dané odběrné místo, obdržíte SMS notifikaci a zásilku si můžete vyzvednout. 

Pro koho je tento program určen?

Program je připraven pro aktivní ženy s nabitým pracovním životem, které si přejí zhubnout pár kilo, ale nedisponují časem na vaření a počítání kalorií. Poslouží ale i ženám, které si svou hmotnost chtějí udržet. Uvědomujeme si problematiku vyvážení kancelářské práce a zdravého životního stylu, a proto jsme se rozhodli vám tuto cestu ulehčit. Udělejte první krok k vybalancovanému životu, aniž byste musely ztrácet čas plánováním a vařením, to nechte na nás.

Jak to funguje?

Menu je pečlivě připraveno na pondělí až pátek, od snídaně až po večeři. S dodávkou 5x týdně, od neděle do čtvrtka, si můžete být jisti, že vám pravidelně doručíme kvalitní a čerstvé menu. A co budete dělat vy? Třeba se můžete plně soustředit na své profesní a osobní cíle, aniž byste se museli stresovat stravováním.

Proč právě Yes Krabičky?

Yes Krabičky nejsou jen další firma nabízející krabičkovou dietu. Jsme vaším parťákem na cestě k lepšímu zdraví a fyzické kondici. Každá krabička obsahuje lahodná jídla, která jsou sestavená s péčí našeho profesionálního kuchařského týmu. S programem Štíhlá a FIT si můžete být jistá, že vám nabízíme nejlepší možnou podporu na cestě k vaší vysněné postavě.

Sečteno podtrženo

Pokud jste aktivní žena, která dlouhodobě touží po efektivním způsobu, jak zlepšit svůj životní styl a možná i zhubnout, není třeba nadále ztrácet čas hledáním. Navrhli jsme pro vás ideální stravovací plán, který obsahuje mnoho benefitů, například:

  • Navařeno na 5 dní v týdnu
  • Napíšeme za vás nákupní seznam a navaříme vám na celý den. Bez dlouhých hodin strávených u plotny získáte čas na víc, který můžete využít sama pro sebe.

  • Přesně daný počet kalorií
  • Zapomeňte na nekonečné počítání kalorií a tabulkové stravování. S Yes Krabičkami získáte předem stanovený počet kalorií na každý den.

  • Více než 200 receptů
  • Každý týden česká i mezinárodní kuchyně a zajímavé recepty od našeho profesionálního kuchařského týmu. Na cheat snacks si ani nevzpomenete.

  • Pravidelnou stravou ke zdraví
  • Nepravidelné stravování má zásadní vliv na hubnutí. Yes Krabičky vám do jídelníčku dají řád a budete mít jistotu pravidelného přísunu energie.

    Program Štíhlá a FIT od Yes Krabiček vám zajistí stravu, kterou potřebujete. Přestaňte se trápit nad složitým plánováním a přípravou denního menu a vyzkoušejte náš program. Vaše tělo vám za to poděkuje.