Chcete zhubnout? Stravovat se zdravě a zároveň chutně? A každý den dosahovat stejného kalorického příjmu? Tak do toho pojďte s námi! Yes Krabičky představují unikátní přístup k hubnutí, který transformuje stereotypní krabičkovou dietu v kvalitní gastronomický zážitek plný chuti. Od výjimečně čerstvých potravin až po špičkový kuchařský tým, Yes Krabičky vám zajistí nadstandardní gastronomický servis. Pomáháme plnit sny desítkám spokojených zákazníků. Proč byste si nás měli vybrat za svého parťáka i vy?

Luxusní krabičková dieta 

Na začátku naší cesty jsme se zavázali k tvorbě kvalitní krabičkové diety s cílem zajistit na váš jídelní stůl menu jako z luxusní restaurace. Slíbili jsme si, že se nechceme stát průměrným hráčem na poli zdravého stravování, a proto od té doby neustále zdokonalujeme náš přístup k výběru a zpracování potravin, abychom vám byli spolehlivou oporou na vaší fitness cestě. S dlouhodobým cílem stát se absolutní jedničkou v kvalitě a čerstvosti pokrmů, pestré chuti a celkovém servisu, věnujeme detailní pozornost každé krabičce. 

Kvalita potravin

Zapomeňte na nudnou krabičkovou dietu. Takovou tu, kterou ani nedojíte, a pak vám leží několik dní v lednici s tím, že ji nakonec stejně vyhodíte. U nás připravujeme jídla způsobem, aby ani drobek nepřišel nazmar. Yes Krabičky vám přináší prvotřídní jídelníček, který nemá konkurenci. Každá krabička je připravována s detailem a pečlivostí, abyste si pochutnali do posledního sousta. Stojíme si za tím, že kvalita potravin je klíčovým faktorem na cestě ke zdraví. Pečlivě vybíráme každou surovinu, aby splňovala nejvyšší potravinové standardy spolu s optimální nutriční hodnotou. Díky tomu každý pokrm dosahuje dokonalé vyváženosti a pomůže vám dosáhnout vašich fitness cílů.

Superhrdinové v kuchařských čepicích 

Vzpomenete si na první jídlo, které jste ve svém životě uvařili? První vaření se málokomu povede a v mnohých případech končí nešťastně, například připáleným hrncem, nebo přesolenými vajíčky. Už jen to dokazuje, že vaření je umění. Řemeslo, které je potřeba kultivovat. Každého člena našeho profesionálního kuchařského týmu pohání vášeň pro gastronomii. Jsou to kuchaři, kteří se v minulosti nevzdali, ani když se jim připálil hrnec. Místo toho se na sobě rozhodli pracovat a stát se špičkami v oboru. V Yes Krabičkách se gastronomické umění navíc prolíná s vědou, neboť každou ingredienci pečlivě testujeme a hledáme ideální kombinace různorodých chutí. Jsme připraveni vám ukázat, že stravování lze vnímat nejen jako základní výživovou potřebu, ale také jako multikulturní zážitek. 

Třešnička na dortu

S krabičkovou dietou od nás se nemusíte bát, že vás opustí radost z jídla. Spíše naopak. Každou krabičku totiž aranžujeme jako malé překvapení plné lákavých dobrot. Na perfektně vyvážené chuti si zakládáme, ale to není jediná vlastnost Yes Krabiček. Každou surovinu u nás zpracováváme za nejvyšší čerstvosti a u jednotlivých ingrediencí vymýšlíme zajímavé recepty podobající se pokrmům z luxusních restaurací. S Yes Krabičkami si užijete i vaše oblíbené sladkosti. Ke svačině vám rádi přibalíme třeba dortík, u kterého se nemusíte bát, že přesáhne váš denní kalorický příjem.

Hubnutí s přidanou hodnotou

Jsme váš kompas na cestě ke zdravému hubnutí. Yes Krabičky sahají daleko nad rámec obvyklých krabičkových diet. Naší hlavní myšlenkou je ukázat vám, že hubnutí není děsivé, ale že se jedná o zážitek plný fyzického a duševního uspokojení. Pestrá nabídka našich pokrmů, které jsou vytvářeny pod taktovkou Radka Hasmana, renomovaného kuchaře s dlouholetými zkušenostmi a know-how, vás dovede až do vašeho fitness cíle. Díky netradičnímu menu s přesně daným počtem kalorií, rozmanité chuti a pravidelnému dávkování si dietu zamilujete a možná se posléze vydáte i za hranici vašich cílů.

S Yes Krabičkami se hubnutí stane dobrodružstvím prvotřídní kvality, výjimečné chuti a spolehlivého servisu. Naše vášeň pro gastronomii spojená s nekompromisním přístupem k výběru surovin vytváří unikátní kombinaci, která dává krabičkovým dietám nový rozměr. Řekněte YES krabičkové dietě a získejte spolehlivého partnera na cestě k optimální váze!