Stravování a kvalitu jídelníčku by neměl zanedbávat nikdo z nás. Tělo, aby fungovalo tak, jak má, potřebuje pravidelnou a plnohodnotnou stravu. Nezáleží na tom, zda máte nebo nemáte čas, prostředky nebo vám v tom brání cokoliv jiného, vaše tělo se vás nebude ptát na výmluvy, strava je prostě důležitá a zdraví máme jenom jedno.

Pokud jste tedy hodně rozlítaní a přes den čas skutečně nemáte, je potřeba to řešit jinak. Dobrá zpráva je, že nemusíte zdlouhavě vařit, objednávat si jídlo ve spěchu, kdy už máte hlad, zbytečně často využívat služby fast foodů nebo prostě nejíst. Jde to i jinak. Může vám například uvařit šéfkuchař s prestižním oceněním Michelin Bib Gourmand a jídlo vám může být doručeno kurýrem až před vaše dveře.

Krabičková dieta nemusí být nutně jen o hubnutí.  Není proto třeba tuto službu nijak škatulkovat, její cíl si totiž nastavujete vy přímo pro sebe na míru, nikdo jiný. Navíc v Yes Krabičkách připravujeme jídlo opravdu skvěle ochucené, se sezónními potravinami a kreativním provedením. Lidé by se u jídla neměli nudit, toho jsme si vědomi. 

Ale jak ty krabičky zorganizovat tak, aby se k vám, vzhledem k například často hektické náplni dni, dostaly? Yes Krabičky doručujeme velmi efektivně a flexibilně. Můžete si dokonce i vybrat způsob, jak se k vám jídlo dostane. Pojďme si tyto možnosti přiblížit.

Klasický rozvoz až k vám domů

Krabičky vám můžeme doručit až domů. Vy díky tomu nebudete muset nikam docházet a budete se moct naplno věnovat aktivitám, které byste jinak nestihli. Stačí počkat doma na kurýra nebo zajistit, aby měl objednávku kdo vyzvednout a máte hotovo.

Tato forma doručení bude pravděpodobně vyhovovat těm, kteří nebydlí sami nebo mají jasně stanovený harmonogram dne. V případě, že jste přesný opak, možnost doručení číslo dva bude ta pravá.

Vyzvednutí na vybrané pobočce

V případě, že jsou vaše dny naprosto nevyzpytatelné, nabízíme i možnost vyzvednutí krabiček na pobočce. Zatím máme 3 výdejní místa v Praze, na kterých vám každý všední den zanecháme pokrmy na den další a vy to tak máte úplně bez starostí – řídíte se pouze otevírací dobou daného místa.

Vybrat si můžete z těchto míst:

  • NR-GM Fitness Club, Praha 3
  • Domyno Wellness, Praha 4
  • Diplomat Gym by JKF, Praha 6

Místa k vyzvednutí budou postupně přibývat, ale můžeme potvrdit, že toto jsou tři velmi dobře dostupné pražské sportoviště a wellness, kam se pohodlně dostanete autem i městskou hromadnou dopravou a můžete si zrovna i zacvičit, což také není úplně špatný nápad. Sport pomáhá nejen zformovat tělo, ale i vyčistit hlavu po náročných pracovních dnech.

Krabičková dieta v Praze

Jelikož dáváme přednost kvalitě před kvantitou, naše možnosti rozvozu a doručení se vztahují jen na Prahu a okolí. Díky tomu máme ale vše plně pod dohledem a můžeme vám zaručit prémiovou kvalitu surovin, čerstvost a spolehlivou komunikaci. Záleží nám na vaší spokojenosti, proto si na těchto bodech dáváme opravdu záležet a snažíme se vám přinášet i spoustu dalších přidaných hodnot. 

  • Sortiment e-shopu jsme obohatili o kvalitní doplňky stravy a zdravé dobroty, abyste měli vše na jednom místě a nic vám nechybělo. Vámi objednané doplňky stravy vám spolu s vašimi krabičkami doručíme při nejbližším svozu.
  • Neustále vyvíjíme nové a nové recepty, protože nechceme, aby se pokrmy v jídelníčcích často opakovaly
  • Stravovacích plánů přibývá, můžete si tak vybrat jídelníček přesně pro sebe na míru 

Nemusíte se tedy bát jakéhokoliv omezení. Věříme, že kdo chce, ten si cestu ke zdravému životnímu stylu najde a my jsme moc rádi, že toho můžeme být součástí a pomáhat vám dosáhnout vašich cílů.