Vánoce se blíží a lehká panika je tu. Přemýšlíte, co dát svým blízkým pod stromeček? Tohle rozhodování je často velmi těžké. Chcete přece darovat něco, co má smysl a neskončí to v zapomnění. Sice vám neporadíme se všemi členy rodiny, ale pokud mezi ně patří fitness nadšenec nebo někdo, kdo by něco rád udělal se svou figurou, pokračujte ve čtení. Máme pro vás exkluzivní tipy na zdravé dárky, které obdarovaným pomohou docílit sportovních vizí. 

Poukaz na Yes Krabičky

Začněme tím nejzásadnějším – stravou. U nás v Yes Krabičkách nabízíme širokou škálu chutných a vyvážených jídel, která jsou ideální volbou pro každého, kdo dbá na svou stravu. Se 7 různými programy se naše krabičková dieta přizpůsobuje aktuálním potřebám a očekáváním každého jednotlivce. Odhadnout ideální stravovací plán pro někoho jiného by ale mohl být větší oříšek, než samotné vymýšlení dárků. Proto pro vás máme tip na poukaz k nákupu na našem e-shopu. Obdarovaný si poté sám vybere ten nejlepší program a začne krok po kroku plnit své cíle. 

Kouzlo krabičkové diety však nespočívá pouze v pravidelném a zdravém stravování. Vedle toho také nadělíte bezstarostnost a více volného času na jiné příjemnější aktivity. Místo, aby váš blízký strávil hodiny nakupováním potravin a přemýšlením nad tím, co uvařit, může se plně soustředit na svůj trénink a vychutnávat si život naplno. O logistiku, kvalitu potravin a celé vaření se totiž postaráme my! Stačí otevřít krabičku a plnohodnotné jídlo od špičkového šéfkuchaře je k dispozici, kdykoliv a kdekoliv. To je jednoduchost a pohodlí, které fitness nadšenci ocení.

Balíček zdravých dobrot 

Koho by nepotěšil dárkový koš? Na našem webu najdete rozmanité zdravé dobroty, které můžete začlenit do vánočního balíčku. Ovesné kaše jsou skvělým základem pro energetický start dne, ořechové krémy zase dodají každé snídani boží chuť s extra dávkou rostlinných bílkovin. Dále nezapomínáme ani na protein a proteinové tyčinky. Ty jsou pro sportovce naprostou nezbytností. Potěší ale i mrazem sušené ovoce nebo sušené maso. Mlsání totiž může být nejen chutné, ale i prospěšné pro tělo. Nakonec, nezapomeňte na estetiku a prezentaci. Balíček zdravých dobrot krásně zabalte a vytvořte tak nejen lahodný, ale i vizuálně atraktivní dárek, který potěší všechny smysly.

Doplňky stravy jsou alfou i omegou sportovců

V posilovnách se to suplementy a doplňky stravy jen hemží. Bez toho sportovec nedá ani ránu. Najít tyto nutnosti pod stromečkem proto může opravdu potěšit. Suplementy mohou také krásně doplnit i balíček zdravých dobrot zmíněný výše. 

Nejoblíbenější suplementy sportovců:

  • Spalovač tuků
  • Supergreens
  • Spánek
  • Acerola

Nepřehlédněte ale ani vánoční balíčky za zvýhodněnou cenu, které vám i svým názvem napoví, koho konkrétně potěší. Máme tu dárkový balíček pro muže a také vánoční pack – zpět do formy

Kvalitní shaker

Když mluvíme o posilovně, kvalitní shaker na protein je nezbytný společník. Po náročném tréninku je nutné doplnit ztracené živiny a podpořit regeneraci svalů. Takové shakery jsou zpravidla vybaveny sítkem nebo míchátkem, které účinně rozpustí protein a předejdou vzniku hrudek. Důležité je, aby shaker byl plně uzavíratelný a dobře těsnil při protřepávání nápoje. Volba správného shakeru zahrnuje i dostatečný objem, obvykle mezi 500 a 700 ml. Kvalitní proteinové shakery jsou navrženy s ohledem na snadnou čistitelnost, což je klíčové pro udržení hygienických podmínek a eliminaci nepříjemných pachů. Díky jednoduchému rozložení lze shaker snadno rozmontovat a důkladně vyčistit. To zaručuje dlouhou životnost tohoto fitness pomocníka.

Fitness tracker 

A poslední tip, které k vám od nás letí, je fitness tracker nebo chytré hodinky či náramky. Sledování pokroků a výsledků cvičení může být pro fitness nadšence motivující. Chytré hodinky a fitness trackery jsou proto skvělým dárkem, který umožňuje monitorovat srdeční tep, spálené kalorie a další údaje. Navíc, voděodolné provedení může umožnit používání těchto zařízení i při vodních aktivitách, což je ideální pro fitness nadšence, kteří milují plavání nebo jiné vodní sporty. Celkově lze říci, že dárek ve formě fitness trackeru nebo chytrých hodinek není pouze praktický, ale také stylový doplněk pro každodenní nošení.

Zajímavé a užitečné fitness dárky mohou posílit motivaci a pomoci dosáhnout nových úrovní v tréninku. Nezapomeňte brát v úvahu individuální potřeby a preference obdarovaného, a váš dárek se stane skvělým příspěvkem k jejich zdravému životnímu stylu.