Pravidelnost je klíč. A to jak ve stravování, tak v tréninku. Pokud v těchto dvou výzvách dokážete zachovat konzistentnost, máte vyhráno a výsledky vašeho snažení se jistě brzy dostaví. Své nám o tom může povídat i Natálie, která se zúčastnila naší tříměsíční výzvy Proměna s Yes Krabičkami. 90 dní odebírala náš program a cvičila pod taktovkou zkušeného kouče Štěpána Ruszowskeho, který Natálii ruku v ruce s nastaveným jídelníčkem prováděl její proměnou. A ta se skutečně povedla. Celý průběh změn byl monitorován pomocí přístroje InBody, abychom měli co nejpřesnější výsledky podložené čísly. Jaké jsou tedy výsledky Natálie a jak se po těchto třech měsících cítí?

Začátek proměny:

“Cítím se o 5 kg lehčí, a to myslím úplně doslova, protože to jsou mé výsledky.”

Naty zvládla díky Yes Krabičkám a nastavenému tréninku zredukovat svou hmotnost o 5 kg a snížit celkové procento tuku v těle o 5 %. Celý proces byl tedy monitorován technologií InBody, což je váha, která o vašich proporcích prozradí naprosto vše. Díky tomu přesně víme, jakou cestu Natálie absolvovala. 

14. 3. 2023 byla Naty na InBody váze poprvé a její tělesná hmotnost činila 77 kilogramů. Společně jsme nastavili cíle, které nám udávaly směr – 72 kg, zredukovat tělesný tuk a posílit svalovou soustavu. A to se nám nádherně povedlo i přes zdravotní komplikace (zablokovaná záda), které Natálii ze začátku proměny trápily.

    Natálie se po celé proměně cítí nejen lehčeji, ale především zdravěji

    “Spíš než ta váha nebo nějaká procenta čehokoliv, je pro mě důležité to, že se po těch 3 měsících cítím mnohem lépe. To je podle mě ten nejlepší výsledek ze všech.” Řekla Natálie do referenčního videa, které jsme s ní při posledním vážení natáčeli. Naty pod odborným dohledem zhubla přesně tak, jak se hubnout má. Díky tomu ji nečekaly žádné výkyvy energie ani nálad, nespavost, jojo efekt či jiné nežádoucí účinky nezdravého hubnutí. 

    Tyto skvělé výsledky Natálii pomohly osvojit si zdravé návyky a nastolit zdravý životní styl. Největším benefitem pro ni byla pravidelnost. Natálie před začátkem proměny jedla velmi nárazově a uchylovala se proto ke zbytečně velkým porcím. Nyní, když se naučila jíst méně, avšak pravidelně několikrát denně, cítí, že se jí zrychlil metabolismus a její tělo je najednou vitálnější.

    Výhody Yes Krabiček podle Natálie:

    • Jídla se neopakovala
    • Každý den bylo v jídelníčku něco sladkého
    • Pravidelnost ve stravování
    • Chutné a pestré pokrmy
    • Pohodlné a bezstarostné stravování bez práce
    • Nejíte pořád to samé

    Finální výsledky:

    Víte, že rychlé hubnutí není nic zdravého? 

    Rychlost hubnutí je stěžejní pro udržitelnost výsledné váhy a zdraví organismu. Optimální rychlost redukce hmotnosti je 1 kilogram za dva týdny. A důležité také je, co se z těla ztrácí a co hubneme. Pokud to jsou svaly, výsledky pravděpodobně nebudou nijak extra úžasné. Hubnout se má hlavně tuk. A toho nedocílíme hladověním, to si pamatujte. 

    Naše krabičková dieta není klasická dieta

    Yes Krabičky jsou přesně takové, jaké by podle zásad zdravého stravování být měly. Je to způsob stravování, které vám pomůže docílit vašich vysněných výsledků. Zdravé hubnutí totiž nezávisí na hladovění. Klíčová je pravidelná a vyvážená strava, ve které naše tělo najde všechny živiny potřebné k udržení svalové hmoty a shození tuku. A to získáte s Yes Krabičkami. Žádné šílené diety a hladovění. 

    Nenechte se tedy nachytat radikálními dietami. Myslete na to, že bez pohybu stejně výsledky nebudou. Zkombinujte proto svůj oblíbený sport s naším programem na míru a těšte se ze svého těla, které bude zdravější a zdravější. 

    Chcete i vy zhubnout nějaké kilo navíc a hlavně se konečně začít cítit ve svém těle dobře? Objednejte si i vy program Yes Krabiček!