Stravovat se v kanceláři s plnou hlavou starostí nebo mezi schůzkami občas nejde úplně tak, jak bychom si představovali. Čas je v pracovním zápřahu velkým nepřítelem, to známe asi všichni. Jíst se ale musí a to kvalitně. Pokud se vy i vaši zaměstnanci budete dobře stravovat, práce půjde mnohem lépe od ruky. Obědová pauza ale rozhodně není nekonečná, proto je třeba hledat jiné řešení, než běhat do nejbližší možné restaurace nebo zdlouhavě čekat na objednaného kurýra. Jde to i jinak. Co kdyby na každého člena týmu čekalo každý den čerstvé a vyvážené jídlo? Umíte si představit tu pohodovou pauzu na oběd, při níž si nemusíte lámat hlavu s výběrem a především s tím, abyste všechno stihli? 

Yes Krabičky dovážíme nově i do firem

Tento typ stravování je sice znám jako krabičková dieta, ale pravdou je, že je to velmi udržitelný a zdravý styl stravování. Záleží na tom, jaké cíle si nastavíte. Proto je to i vhodný způsob, jakým se můžete stravovat na pracovišti. Nese to s sebou mnoho výhod. 

Nebudete si muset dělat hlavu s výběrem jídla

Znáte to. Čím víc možností na výběr existuje, tím hůř se pro tu jednu jedinou rozhoduje. Tady Yes Krabičky rozhodnou za vás a vy se díky tomu budete moci každý den těšit na nové a nové recepty, které vás vždy mile překvapí. Tvořit zdravé a vyvážené jídlo chutně a nápaditě chce um. A ten v Yes Krabičkách máme.

Žádné připravování svačin do práce

Čas je komodita a tou se neplýtvá. A ne, ani na přípravu svačin do práce - to nechte na nás. Jen tak se dokážete plně věnovat práci a všemu důležitému. S Yes Krabičkami vám totiž do firmy dorazí nejen oběd, ale i snídaně a svačiny (dle vámi vybraného programu). Nemusíte se tedy bát, že byste s krabičkovou dietou trpěli hlady. Vše záleží na tom, jak si to nastavíte.

Dostanete zdravé a chutné pokrmy

S nedostatkem času mnoho lidí sklouzává k fast foodům a jiným těžkým jídlům, která sice chutnají zdánlivě dobře, ale udělat se vám po nich může opravdu těžko. A pokud ne, s udržením figury vám rozhodně nepomohou. Jednou za čas to sice není žádný hřích, ale z dlouhodobého hlediska to má od zdravého životního stylu velmi daleko. Vyvážené čerstvé jídlo navíc pomůže vaší kreativitě a dodá vám dobrý pocit, což je v prostředí kanceláře mnohdy k nezaplacení. 

Yes Krabičky vám energii dodají, neseberou vám ji

Jste po hlavním jídle většinou unavení? Po těžkém obědě totiž produktivita v práci mnohdy rapidně klesá. Chce se vám spát, a tak jen nepřítomně hledíte do monitoru počítače a usínáte, což je poté pádný důvod k výčitkám nebo problémům s termíny? Stravovací návyky se totiž podepíšou i pod vaši zásobu energie. Po pokrmu z fast foodu nebo jiných například smažených jídlech má lidské tělo mnoho starostí s trávením a to ho stojí značnou dávku úsilí. Pokud tedy chcete zůstat při plném vědomí po celý den a pracovat naplno, rozhodně byste se nad zdravým stylem stravování měli alespoň lehce zamyslet. Yes Krabičky obsahují pouze kvalitní suroviny zpracované tak, aby si zachovaly co nejvíce živin a byly tak tělu maximálně přínosné – energii tedy skutečně nekradou. Se zdravým stravováním vám bude opravdu příjemně, nebudete se muset potýkat s těžkostí žaludku, únavou ani s výčitkami, že jste zase snědli něco “na rychlo”.

Výhody objednání na firmy

Yes Krabičky mohou sloužit jako velice atraktivní firemní benefit pro zaměstnance. Nicméně spoustu benefitů mají Yes Krabičky i pro firmy jako takové. Jsou jimi například: rozvoz zdarma, množstevní sleva 5-10%, možnost fakturace na firmu, individuální přístup a mnoho dalšího.

Chcete si nás vyzkoušet? Doručíme jedno či dvě tříchodové menu zdarma, abyste s kolegy mohli vyzkoušet naše prvotřídní krabičky a profesionální přístup! Stačí vyplnit poptávkový formulář.