Lidské tělo je o mnoho silnější, než se může zdát. Každý den jsme nuceni zvládat šílené množství úkolů a vykonávat mnohdy i těžkou práci. Řešíme různé situace, které přinášejí různé problémy a my jim musíme čelit. Dost často by na tyto životní úlohy stačilo mít pouze více času. Proč to ale píšeme? Rádi bychom vám ukázali, v jakých případech jsou YES Krabičky právě tím ideálním řešením. Dali jsme dokupy pár “co když” situacích, se kterými vám dokážeme pomoct.

Když nic nestíháte

Času nemá na rozdávání nikdo. Máme proto obrovské štěstí, že se čas dá v podstatě jednoduše získat. Kolikrát se vám už stalo, že jste kvůli vaření či nákupu potravin nestihli schůzku? Nebo naopak, šli jste na schůzku hladoví? Ani jedno není dobré. V jednom případě narůstá míra stresu způsobená spěchem a v tom druhém hlad, podrážděnost a nedostatek živin. Zdraví, fyzické i psychické, vám za to rozhodně nepoděkuje. Proto, co můžete, to delegujte. A na nás můžete nechat vaření.

Když nechcete plýtvat s jídlem

Uvařit jednu porci je téměř nemožné a při více je to zase složité s následnou konzumací, aby se nic nevyhodilo. Nejenže je to škoda potravin, je to jako vyhazovat do odpadkového koše peníze a to vám za ty velké nákupy nestojí. S krabičkovou dietou vám kurýr přiveze porce jednotlivých jídel, které budou kaloricky přímo na míru vypočítané vašemu životnímu stylu. Nebudete se tedy muset přejídat, abyste něco nevyhodili.

Když chcete více opravdu volného času

Jedna věc je nic nestíhat a druhá je nemít čas na věci, po kterých toužíte. V případě, že strávíte například 3 hodiny denně v kuchyni, pravděpodobně vám už prostor na milované aktivity moc zbývat nebude. V případě, že se chcete plně ponořit do cvičení nebo chodit na hodiny cizího jazyka, neplýtvejte čas nakupováním a vařením jídla. Nechte to na YES Krabičkách. Stačí jen každý den počkat na kurýra.

Když už nevíte, co vařit

Inspirace není nekonečná a jelikož potřetí za sebou už ty toasty k večeři s takovou chutí jíst asi nebudete, je potřeba s tím něco dělat. Nechte si uvařit kreativní barevné jídlo od michelinského šéfkuchaře. Ten má v hlavě receptář těch nejlahodnějších pokrmů a tvoří tak z každého chodu zážitek, který se prostě neopakuje. S YES Krabičkami budete tedy moct říct konečně dost neustále se opakujícím jídlům. Jídlo má totiž nosit radost, ne stereotyp.

Když chcete zhubnout

Hubnutí není velkým tématem pouze před létem a po Novém roce. Redukce váhy je skutečným problémem a nechat si pomoct se vyplatí. Zhubnout se dá pouze v kalorickém deficitu, což není vždy jednoduché nastavit. Počítat doma kalorie není úplně komfortní a hlavně to může vést k nechutenství nebo sklouznout k anorexii. Nechte to proto na nás. Stanovte si svůj cíl a o nic jiného se nestarejte - stačí si jen pohodlně vychutnávat jídlo. Budete mít kalorie pod kontrolou a to v podobě perfektních a skutečně chutných jídel.

Takových situací je mnoho. YES Krabičky jsou tu ale pro vás a vy si můžete várku skvělých jídel zařídit klidně jen na týden v případě, že očekáváte nějakou výjimečnou situaci (například státnice na vysoké škole nebo náročné období v práci), při které na vaření nebudete mít ani pomyšlení. Krabičková dieta vám tedy může pomoct krátkodobě, ale lze ji efektivně využívat i trvale. Dostanete totiž až 5 čerstvých a maximálně nutričně vyvážených pokrmů denně z reálných surovin, na kterých si pochutnáte. Žádné náhražky jídla v podobě prazvláštních drinků slibujících modré z nebe, to by náš tým milovníků gastronomie nedopustil. Jídlo je umění a my vám ho chceme předvést v jeho plné kráse.