Každý, kdo někdy vyzkoušel krabičkovou dietu, ví, že je to jedna z nejpohodlnějších a nejefektivnějších cest, jak si udržet zdravý životní styl bez nutnosti neustále řešit plánování jídelníčku a vaření. Yes Krabičky jsou na trhu již několik let a za tu dobu si získaly tisíce spokojených zákazníků, kteří oceňují nejen kvalitu surovin, ale také pestrost a chuť jednotlivých jídel. Teď se ale chystá něco, co posune Yes Krabičky na zcela novou úroveň. Ano, čtete správně. Od září se můžete těšit na velké změny, které vám přinesou ještě více radosti z každodenního stravování s Yes Krabičkami.

 

Inspirace, která přichází z každodenního života

Nesoustředíme se pouze na to, abychom vám přinášeli nové chutě, ale chceme vám nabídnout řešení, které vám usnadní každodenní život. Podívali jsme se proto detailně na přání a potřeba našich zákazníků. Tyto poznatky se pak staly základem pro zásadní změny, které vám už brzy představíme.

Změny, které vám nedají spát

Když jsme si přečetli souhrn všech změn, které pro vás chystáme, hned nám bylo jasné, že přichází nová etapa Yes Krabiček! Nečekejte drobné úpravy, které by prošly bez povšimnutí. Tyto změny jsou navrženy tak, aby vám doslova nedaly spát. Možná si říkáte, že to zní přehnaně, ale věřte, že to tak není. Celý tým pracoval měsíce na tom, aby se Yes Krabičky posunuly na novou úroveň.

Změny, které jsme si pro vás připravili, nejsou jen kosmetické – jdou do hloubky a dotknou se všeho, na co jste u nás zvyklí. Jedná se o upgrade celkové služby Yes Krabiček.

Proč být součástí této změny?

Možná se ptáte, proč byste měli být u toho, až se tyto změny spustí. Odpověď je jednoduchá: tyhle změny vás posadí na zadek! A to si rozhodně nechcete nechat ujít. Takže ať už jste naším stálým zákazníkem, nebo o našich programech teprve uvažujete, věřte, že teď je ten správný čas začít se zajímat.

Co můžete očekávat?

Aniž bychom prozradili příliš mnoho, můžeme vám slíbit, že se máte na co těšit. Yes Krabičky se totiž nezaměřují jen na to, abyste jedli zdravě. Chystají se vám nabídnout ještě něco navíc, co jste dosud možná ani nevěděli, že potřebujete.

Jak zůstat informován?

Pokud chcete mezi prvními vědět, co přesně tyto změny přinesou, máme pro vás jednoduchou radu: sledujte nás! Budeme vás průběžně informovat o všech novinkách a zajímavostech, které pro vás od září chystáme.

Závěrem bychom vám chtěli říct jen jedno: buďte u toho. Tohle je něco, co se neopakuje každý den, a byla by škoda, kdybyste to zmeškali. Změny, které Yes Krabičky chystají, jsou připraveny s ohledem na potřeby a přání našich zákazníků. Takže se pohodlně usaďte, připravte se na velkou jízdu a nezapomeňte – září bude měsícem, kdy přijde zbrusu NOVÁ ÉRA YES KRABIČEK!