Yes Krabičky vstupují do nové éry! Připravili jsme pro vás mnoho novinek, které přinesou ještě lepší chuťový zážitek, větší flexibilitu a obecně zvýší přínos pro naše zákazníky! Nebudeme vás déle napínat a pojďme se podívat, co všechno se u nás od září mění!

🍽️ Nový provoz, nová technologie, nové recepty

Jednou z největších změn je nový provoz, do kterého jsme investovali nemalou částku, abychom mohli zvýšit kvalitu našich pokrmů, ale také zefektivnit celý proces jejich přípravy. Díky těmto technologickým inovacím jsme také schopni rozšířit náš repertoár receptů. Detailně jsme pracovali na tom, abychom přinesli nové zajímavé pokrmy plné chutí, které nejen lahodí oku, ale také vás nasytí a dodají potřebnou energii pro celý den. Těšte se na originální kombinace, které jsme doposud nenabízeli!

📍 Doručujeme do nových měst: Brno, Plzeň, Pardubice, Hradec Králové, Liberec, Jablonec nad Nisou

Yes Krabičky se rozrůstají! S radostí vám oznamujeme, že od září rozšiřujeme naši rozvozovou službu do dalších měst. Kromě Prahy a okolí se nyní můžete těšit na doručení také v Brně, Plzni, Pardubicích, Hradci Králové, Liberci a Jablonci nad Nisou. Tato expanze je odpovědí na rostoucí poptávku po našich krabičkách a touhou přinést zdravou a vyváženou stravu co největšímu počtu lidí.

Tento krok znamená, že více zákazníků bude mít možnost vyzkoušet naše prvotřídní jídla a projíst se s chutí ke své vysněné postavě! Ať už jste časově vytížení kvůli práci, nebo jiným povinnostem, naše krabičky vám usnadní život a pomohou udržet zdravou životosprávu, aniž byste museli trávit dlouhé hodiny v kuchyni.

🆓 Vyzvednutí krabiček je nyní na výdejních místech zdarma

Další novinkou je zavedení bezplatného vyzvednutí krabiček na našich výdejních místech. Rozhodli jsme se odstranit jakékoli poplatky spojené s vyzvednutím krabiček na výdejních místech. Nejenže nyní ještě ušetříte na poplatcích, ale také si můžete krabičky vyzvednout v čase, který vám nejlépe vyhovuje. Tato flexibilita je ideální především pro ty, kteří mají nepravidelný časový rozvrh.

🛍️ Máme více než 20 výdejních míst

Abychom vám nabídli co největší pohodlí, rozhodli jsme se také rozšířit počet našich výdejních míst. Nyní máte k dispozici více než 20 míst, kde si můžete své krabičky vyzvednout. Díky rozšíření počtu našich výdejních míst si můžete snadno zařadit vyzvednutí krabiček do svého denního režimu. Ať už cestou do práce, nebo při návratu domů, naše výdejní místa jsou vám k dispozici.

💸 Rušíme poplatky za alergeny

V naší snaze o co největší transparentnost a přístupnost jsme se rozhodli zrušit poplatky za alergeny. Chápeme, že stravování podle specifických dietních potřeb může být náročné, a nechceme, aby vám v tom bránily dodatečné náklady. Proto jsme se rozhodli, že si za přizpůsobení jídelníčku podle vašich potřeb nebudeme účtovat žádné extra poplatky. Toto rozhodnutí je dalším krokem k tomu, abychom byli co nejvíce vstřícní vůči všem našim zákazníkům.

📈 Připisujeme 2x více bodů do věrnostního programu

A jako poslední skvělá novinka, kterou jsme pro vás připravili, je dvojnásobné množství bodů, které nyní získáte v rámci našeho věrnostního programu. Věříme, že loajalita by měla být odměněna, a proto jsme se rozhodli zvýšit počet bodů, které můžete získat za každý nákup. To znamená, že se rychleji dostanete k výhodám, které náš věrnostní program nabízí. Tento krok je součástí našeho úsilí o neustálé zlepšování vztahů s našimi zákazníky a odměňování těch, kteří nás podporují a jsou s našimi krabičkami spokojeni.

Vstupte do nové etapy Yes Krabiček společně s námi a užijte si všechny změny naplno!

Těmito změnami chceme posunout naši službu na novou úroveň a přinést vám ještě lepší zážitek ze stravování s Yes Krabičkami! Jsme hrdí na to, že vám můžeme přinášet prvotřídní krabičkovou dietu a dělat vám tak život jednodušší a pohodlnější!