Všechny ty lahodné a zároveň zdravé pokrmy v Yes Krabičkách pro vás vaří tři profesionálové s bohatou praxí v oboru. Díky tomu vám můžeme zaručit nejen kvalitu surovin, která je u nás naprostou a neodmyslitelnou samozřejmostí, ale i nejvyšší kvalitu veškerého zpracování, manipulace a servírování výsledných pokrmů. Vaše spokojenost a prestižní výsledky jsou pro nás číslo jedna. Chcete blíže poznat naše kuchaře? To není problém. V tomto článku vám je představíme tak, abyste věděli, kdo vás zásobuje skvělými pokrmy a stará se o váš jídelníček.

Yes Krabičky

Radek Hasman

Radkova cesta kulinářstvím je opravdu bohatá, jelikož sbíral zkušenosti v michelinských restauracích a měl tu čest, učit se od těch nejlepších kuchařů. Což je velmi znát, protože když vaří Radek, čeká vás naprosto geniální gastronomický zážitek i s tím nejobyčejnějším pokrmem.

Radek se začal věnovat vaření už jako náctiletý. Na střední škole vystudoval obor gastronomie a následně získal cennou praxi v hotelu Ambassador. Pracoval také v restauracích Flambé, Bellevue a také v Hotelu Palace. V roce 2002 nastoupil jako Chef de Partie do restaurace Square společnosti Kampa Group, kde se setkal s Riccardem Lucquem. Netrvalo dlouho a byl povýšen na pozici Sous Chef. Když v roce 2005 Riccardo Lucque otevřel svou restauraci Aromi, stal se jejím šéfkuchařem. Se svým týmem v restauraci Aromi získal sedmkrát po sobě ocenění Michelin Bib Gourmand a v průvodci Zagat byla v roce 2005 restaurace Aromi pod Radkovým vedením označena za jednu z 50 nejlepších nově otevřených restaurací na světě. Pravidelně pracovně navštěvuje michelinské restaurace Da Alceo, Il Piastrino, Urbino dei Laghi, Madonnina del Pescatore, L‘imbuto v Itálii a restauraci Nopi, Yotama Ottolenghi v Londýně. Je spolumajitelem Yes Krabiček, se zaměřením na zdravé stravování a pražské restaurace Amano.

Radek Hasman si je plně vědom toho, že zdravý život je odrazem toho, co člověk jí, a proto spolu s Radkem Vítkem založil Yes Krabičky, kde společně s dalšími dvěma kuchaři připravuje zákazníkům lahodné pokrmy.

Yes Krabičky - Radek Hasman

Tomáš Klipec

Tohle je šéfkuchař za slovo vzatý. Tomáš má za sebou dlouhou cestu plnou neocenitelné praxe nejen v těch nejlepších hotelích, ale i v cateringu. Působil například v hotelu Crown Praha a dále také společně s Radkem Hasmanem vařil v pětihvězdovém hotelu Palace v Praze. Uplatnění Tomáš našel i v cateringové společnosti, kde díky svým kuchařským dovednostem mohl vařit pro mnoho významných lidí. Zajišťoval catering například pro Mezinárodní měnový fond, Úřad vlády České republiky nebo také pro Královskou výsost prince Charlese.

 Šéfkuchař Tomáš Klipec má za sebou obrovské zkušenosti, jeho jídla jsou skutečným uměním. V Yes Krabičkách si jeho dovednosti můžete otestovat na vlastní chuťové buňky. I zdravá jídla totiž mohou být vynikající a Tomáš to moc dobře ví.

 Yes Krabičky - Tomáš Klipec

Mikayil Naghiyev

Mikayil je učenlivý a rád experimentuje. S Radkem Hasmanem se poznal právě v restauraci La Bottega v Praze, kde vařil po jeho boku a učil se od něj novým věcem. Vaření naprosto propadl, jelikož miluje poznávání různých kultur a chutí. Nejraději má však Latinskoamerickou kuchyni nebo jídla ze Středního východu. A jelikož je práce zároveň jeho oblíbeným koníčkem, za Mikayilem jsou vidět ohromující výsledky, které se odráží hlavně v četnosti spokojených zákazníků.

Yes Krabičky - Mikayil Naghiyev

Co můžete od těchto kuchařů z Yes Krabiček očekávat?

Tito tři muži se v kuchyni skvěle doplňují v neustálém vývoji nových receptů a spolehlivě se každý den starají o vaše jídelníčky. Jídla z Yes Krabiček jsou díky nim naprosto dokonalým kulinářským zážitkem a skutečně dokazují, že i zdravá strava může být zatraceně chutná. Očekávat tedy můžete naprosto ojedinělý profesionální přístup, dechberoucí gastronomii plnou chuťově i nutričně vyvážených jídel, které vám ušetří nejen čas, ale i peníze a počítání kalorií.